Ще опитаме още един ден да изберем председател на Народното събрание. Дано

...
Ще опитаме още един ден да изберем председател на Народното събрание. Дано
Коментари Харесай

Рашидов: Идва тежка зима, не може да си правим шеги на гърба на народа

" Ще опитаме още един ден да изберем председател на Народното събрание. Дано разсъдъкът надделее над ината. Моята формула е да диря до край излаз за избор на ръководител ", сподели в коридорите на Народното събрание председателстващият НС Вежди Рашидов преди старта на днешното пленарно съвещание.
Прочетете още
" Идва тежка зима, страната няма бюджет. Това не са смешки, с които да се забавляваме на гърба на българския народ. Депутатите може да са добре тук, само че фактурата в последна сметка я заплащат българските жители ", сподели Рашидов пред публицисти.

" Тук, в парламента, нито е мястото за ненавист, нито за развлечение. Всичко има една дребна граница, мине ли се тя - не е добре. И като зрели хора тук, се надявам малко разсъдъкът да проработи. Вчера имаше добра крачка на примирение, те схванаха, че са единствено национални избраници ", сподели още Рашидов.

" Нека имат позиции, само че да не не помнят, че са на работа в услуга на хора. Няма смисъл да се върви още веднъж на тежки и скъпи избори, които отново ще се платят от хората ", счита той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР